Wallpaper Design - 1 Aprilie

01.04.2021

Apariția misterioasă a unui monolit la km 129.2 pe M300 în Poiana Țapului, a dus la o defecțiune bizară a aparatului foto care a capturat involuntar o imagine dintr-un univers paralel.

Fotografia misterioasă am descoperit-o când am descărcat datele din aparatul foto, pe display apărea tot ca o fotografie "normală". Pare un alt univers paralel unde M 300 este magistrala dedicată de călători cu trafic de marfă separat, interoperabilitatea e la ea acasă, albia râului Prahova a fost regularizată pentru a creea un ecosistem propice pentru fauna din zonă și se pare că profesionalismul și competența angajaților din sistemele de stat își spune cuvântul.

România este lider de piață în tehnologie asincronă încă din 1959, iar acum lucrează la implementarea sistemului de inducție încorporat în traverse, care va asigura în viitorul apropiat trecerea de la motoarele de tracțiune asincrone la cele pe inducție, eliminând astfel treptat, nevoia de catenară. Astfel un km de cale ferată nouă va costa cu 40% mai puțin decât acum.

Pentru descărcarea gratuită a wallpaper-ului, mergeți pe site la secțiunea "Wallpapers - Desktop".

Sursa foto in Poiana Tapului: Romania Feroviara.