Update 10 Grădiștea: Cele 2 tabliere împreună cu podul grinzi cu zăbrele de pe malul drept au fost îndepărtate, culeea și prima pilă eliminate din peisaj

24.09.2021
Chiar dacă momentan ne aflăm în faza de demolări, degajare și organizare de șantier, nu mai e mult până va începe și faza efectivă a construcției noi la Grădiștea pe linia 902 București Progresul - Giurgiu. Ultima pilă rămasă în picioare pe malul drept al râului Argeș, nu mai are mult și va dispărea complet și el sub acțiunea pickhamerelor care lucrează 14 ore pe zi, ați auzit bine, se lucrează 14 ore pe zi!
Din păcate, de data asta am ajuns târziu și nu am mai trecut și prin Comana, dar săptămâna viitoare sperăm să ajungem și acolo pentru ca întreaga zonă a fost defrișată și eliberată de pomi și arbuști; imaginile pe care le vom realiza vor rămâne în arhivă, pentru că mai mult ca sigur întreaga zonă va fi reconfigurată.

Nu știm dacă săptămâna viitoare vom veni în premieră cu o filmare realizată cu drona.

Tot de săptămâna viitoare e posibil să vedem primele mișcări pe malul stâng unde PORR Construct deja a început să aducă acolo utilajele și echipamente care vor fi folosite pentru operațiunile care vor urma.

Sursă foto din Grădiștea: România Feroviară