Update 04 Grădiștea: PORR Construct continuă amenajarea șantierului și încep să vină autorizatiile pentru demolări

06.08.2021

Chiar dacă în ultimele 2 săptămâni am avut parte de temperaturi în jurul valorilor de 40*C, la Grădiștea nu se stă.

Săptămâna asta au început să vină containerele care vor forma comandamentul șantierului și autorizațiile pentru demolarea clădirilor din zonă și a podului construit în 1987-1988, cel care fără voia lui a devenit încet dar sigur un simbol al neputinței, lucrului făcut în grabă nu de o foarte bună calitate.

Din păcate obținerea autorizațiilor rămâne o problemă care sperăm să fie depășită până în septembrie pentru că dacă o ținem tot așa, nu facem decât să pierdem timp și bani, utilajele și oamenii contractați pentru executarea lucrărilor stau și nu produc încă nimic.

Urmează să lăsăm lucrurile să evolueze în ritmul lor la Grădiștea pentru ca în următoarele 2 săptămâni sa avem alte obiective de inteplinit, frecvența de o vizită la 2 săptămâni este momentan mai mult decât suficientă. Estimăm ca din septembrie să înceapa adevărata activitate ce merită prezentată pentru că zona se va transforma complet; să vezi cum se înalță un pod feroviar de la zero împreună cu noua cale ferată Vidra - Grădiștea - Comana, este ceva ce merită documentat foto/video.

Sursă foto din Grădiștea: România Feroviară