TFC și-a schimbat recent interfața site-ului propriu

02.02.2021

Când am ajuns prima oară la aeroportul Otopeni cu Transferoviar Călători, am văzut automatul lor de bilete pe care scria "Din respect pentru călători, standarde europene la prețuri românești!".

Pentru a îndeplini 100% ce scrie în prezentare, mai au de îndeplinit doar un singur criteriu. Dacă la capitolul mers de tren TFC își consolidează de la an la an statutul de OTF de călători cel mai orientat către nevoile călătorilor, ieri am văzut că au integrat modul de lucru din teren și în mediul on-line.

TFC și-a schimbat recent interfața siteului propriu, devenind în momentul de față OTF din România cu cel mai simplu, discret, elegant și ușor de utilizat site din România. Pe scurt, cei mai buni!

Totul este atât de simplu și intuitiv încât normalitatea secolului XXI ne surprinde la modul cel mai plăcut. Tabelele sunt clare, hărțile sunt intuitive iar 𝗮𝗳𝗶𝘀𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗶𝗻 𝘁𝗶𝗺𝗽 𝗿𝗲𝗮𝗹 𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗻𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗶𝗻 𝘁𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂, devine o opțiune pe care vrem să o vedem pe siteul orcarui OTF din România, nu numai la TFC.

Pentru a vedea despre ce vorbim puteți accesa linkul de mai jos:

https://www.transferoviarcalatori.ro/ro/pentru-călători/rute

Acum TFC mai are de îndeplinit criteriul materialului rulant care chiar dacă este salubrizat impecabil, la interior începe să dea semne de oboseală morală (DH2) și așteptăm cu nerăbdare noile achiziții produse după anii 2000. Ce spuneți dragilor, ne dați un indiciu, o informație despre noile trenuri?

Sursă foto în Gara de Nord: România Feroviară