Surpriza SOFTRANS în Gara Constanța

15.06.2021

Pentru că sezonul estival a început pentru toți OTF de CĂLĂTORI, e bine de știut ce alternative avem ca să ajungem pe litoral, ce condiții oferă și ce tarife practică. Ieri am avut un drum (al 2-lea drum) de la București la Constanța, special pentru a face puțină ordine în OTF privați care ajung in 2021 pe litoralul românesc.

SOFTRANS SRL. rămâne cea mai bună variantă pentru călătorii din Craiova și Brașov via București, cei care vor să-și facă concediul pe litoral. Prețurile sunt atractive iar materialul rulant, cel mai modern din România. Trenurile SOFTRANS sunt trenuri încadrate tarifar ca rang RE cu mers de IR. Durata călătoriei pe București - Constanța de 2h10min și prețul de 34 lei pentru un bilet întreg la clasa a 2-a, detașează SOFTRANS ca primă variantă de luat în calcul pe rutele prezentate.

Craiova - București Nord - Constanța costă 68 lei/persoană;

Brașov - București Nord - Constanța = 63 lei;

București Nord - Brașov = 29 lei.

Surpriza de astăzi a fost numărul mare de călători la plecarea din Constanța și asta în condițiile în care RE 15986 a plecat cuplat cu RE 15988, care de mâine e programat la revizie și trebuia să ajungă mai devreme în SOFTRONIC. Drumul Constanța - București a fost de vis; 2 EMU legate, tren de 8 vagoane cu o lungime de 140m și 8 motoare asincrone care puneau jos la unison o putere totală de 3.600kW.

România Feroviară recomandă tuturor călătorilor, indiferent de OTF utilizat, rezervarea locurilor din timp și plata on-line pentru că Sezonul Estival 2021 se anunță foarte aglomerat.

Deja din luna Mai numărul călătorilor care au ales SOFTRANS pe noi ne-a surprins plăcut, ce să mai vorbim de Iulie/August dacă se menține creșterea! :D

Sursă poză Gara Constanța: România Feroviară

***  Pentru mai multe detalii =>   https://www.softrans.ro/