***Start Sezon Estival 2021***

01.05.2021

În stafsit am ajuns la momentul mult așteptat de atâta timp. Sezonul estival 2021 începe astăzi pe România Feroviară împreună cu Softrans SRL, OTF privat din care utilizează cel mai nou și modern material rulant asincron, cel mai bun raport calitate/preț, siguranță și confort.

Dacă am reusti cumva să ajungem în ziua de astăzi fără să ne pierdem mințile de la atâtea restricții și știri negative din mediul on-line și TV, am reușit datorită vouă, utilizatorii grupului România Feroviară și a colaboratorilor noștri.

Putem spune că suntem cu un pas mai aproape de normalitate, normalitate care în ultimul an și jumătate nu prea a existat.Avem speranța că sezonul estival 2021 va fi unul mai mult decât aglomerat, va fi anul în care vom aprecia mai mult ce avem și ne vom bucura de mare și munte alături de cei dragi.

Trenurile Softrans SRL sunt pregătite, tarifele se bat pe distanță/timp cu auto personal dacă luăm în calcul 2 persoane iar aglomerația de pe A2 și DN1 nu face decât, pentru prima oară în mulți ani, trenul să aibă un avantaj față de auto.

Sursă foto din București, Saligny: România Feroviară