SONDAJ ROMÂNIA FEROVIARĂ PENTRU ARF PRIVIND NOILE RAME ELECTRICE

16.06.2022

ROMÂNIA FEROVIARĂ realizează un sondaj similar cu cel avut în anul 2020 asupra schemei de vopsire aplicat tramvaielor din București, rezultatele fiind vizibile prin concretizarea și materializarea dorinței marii majorități care au votat un design albastru/verde, câștigătorul final fiind un design verde.

În aceste zile, Autoritatea de Reformă Feroviară (ARF) efectuează de asemenea un sondaj care are ca scop alegerea variantei optime de culori pentru cele 20 de trenuri electrice de lung parcurs care vor fi livrate de către compania Alstom.

LINK către sondajul ARF>> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqpkxwv44QtRdCTUnFSaas4RiXAEqjQs4BYgEngvRA2Rj8rw/viewform?fbclid=IwAR0hAONhKMBRxo1ktW3b5rXxzqXqMzDYdONQh28jb0ELFpbi3auQRbJ7lCw

De asemenea vă invităm pe pagina de FB al ARF pentru dezbaterea scrisă care are loc acolo.

Totuși, în stilul nostru caracteristic dorim să precizăm că dacă tot există consultare publică deschisă avem totuși viziuni diferite, orientate către un design mai "occidental" și mai puțin spre unul "tradițional".

Propunerile realizate de noi le găsiți mai jos, acestea fiind alese în ton cu "trend-ul" Vestic: linii clare, forme care să curgă din forma "caroseriei", ușile de acces într-o culoare distinctă; respectarea culorilor companiei asupra design-ului care ar urma să primească materialul rulant achiziționat (în cazul de față CFR Călători).

România Feroviară vă invită la rândul nostru, la un sondaj propriu în care vă puteți alege varianta de schemă propuse de noi, pe care după aceea le putem înainta către Autoritatea de Reformă Feroviară în vederea luării în calcul (dacă doresc dânșii) pentru a  ajunge la un consens prin care poporul a decis schema de vopsire viitoare. Totul transparent.

LINK către SONDAJUL ROMÂNIA FEROVIARĂ >>> https://www.supersurvey.com/Q72VJXBNS