Softronic Craiova livrează TransMontana 063 & 064 pentru United Railways/Bulmarket Bulgaria

09.06.2022

În momentul în care reușești să găsești grupul de oameni dedicați meseriei care trag în aceeași direcție, s-a dovedit statistic că managementul fluxului de producție se apropie de perfecțiune. Astăzi Softronic Craiova a livrat 2 locomotive serie 480 Transmontana pentru United Railways, subsidiară Bulmarket Bulgaria, primele 2 locomotive asincrone noi din flota companiei cu sediul în Bulgaria.

Locomotivele sunt acum în Bulgaria unde sunt supuse procesulul de înmatriculare nemaifiind nevoie de autorizare pentru că locomotivele produse de Softronic Craiova sunt autorizate pentru serviciul comercial de marfă în Bulgaria din 2019, locomotivele vor reveni în România unde vor remorca trenurile United Railways formate predominant din cisterne.

Sectorul principal de activitate al Bulmarket Bulgaria este producția și distribuția de produse petroliere și combustibili alternativi tip biocombustibil și GPL. GPL-ul are diferite apcatii cum ar fi: GPL auto, GPL aragaz, GPL încălzire și GPL industrial. Compania deține în momentul de față o flotă de aproximativ 30 de locomotive și 700 de vagoane în inventarul propriu sau închiriate.

Sursă foto & text: România Feroviară/Softronic Craiova