Softronic Craiova a început probele de tractiune în comandă multiplă și verificarea echipamentelor cu TransMontana 063 & 064 pentru Bulmarket Bulgaria

17.05.2022

Softronic Craiova a început probele de tractiune în comandă multiplă și verificarea echipamentelor cu TransMontana 063 & 064 pentru Bulmarket Bulgaria. Locomotivele sunt primele dintr-un lot de test de 2 locomotive pentru Bulmarket Bulgaria și vor fi folosite predominant în România la subsidiarele Bulmarket din țară.

Sursă parțial text: https://www.softronic.ro/

Bulmarket a fost înființată în 1996 și a primit licență de transport feroviar de marfă în Bulgaria în anul 2005, devenind astfel prima companie privată de transport marfă din Bulgaria. În 2020 obține licența de transport mixt marfă și călători în România prin United Railways fiind înregistrați la AFER cu 4 trase de transport marfă și 5 de călători.

Sectorul principal de activitate al Bulmarket este producția și distribuția de produse petroliere și combustibili alternativi tip biocombustibil și GPL. GPL-ul are diferite aplicatii cum ar fi: GPL auto, GPL aragaz, GPL încălzire și GPL industrial. Compania deține în momentul de față o flotă de aproximativ 30 de locomotive și 700 de vagoane în inventarul propriu sau închiriate.

În funcție de disponibilitatea și eficientă dovedită în timp de TransMontana 063 și 064, există posibilitatea că în viitorul apropiat Bulmarket să-și manifeste intenția de a mai achiziționa alte locomotive produse de Softronic Craiova.

Putem spune cu mândrie că designul grafic pentru locomotivele United Railwais a fost realizat de echipa România Feroviară împreună cu o mână de angajați din Softronic mai mult decât profesronisti, orientați către calitatea serviciilor oferite și spre satisfacția clienților, drept dovadă TransMontana 063 si 064 încânta privirile indiferent din ce unghi le privești și avem garanția Softronic că vor funcționa cel puțin la fel de bine cum arată.


Sursă foto: Softronic Craiova

Sursă parțial text: https://www.softronic.ro/