Softrans SRL modifică procedura de rezervare a locurilor în tren și elimină o parte din pierderile cauzate de rezervările fictive

12.04.2022

Stimați călători,

Va informăm că începând cu data de 01.05.2022 toate rezervările se vor face doar cu plata online. În cazul în care beneficiați de gratuitate, pentru a putea efectua o rezervare este necesar să vă creați și validați un cod de reducere, în baza căruia se va acorda reducerea online. Pentru crearea și validarea codului intrați în contul de rezervări rubrica "Coduri Reduceri" și urmați instrucțiunile de acolo sau din manualul de utilizare.

Pentru validarea codului este necesar să prezentați anumite documente în funcție de reducerea de care beneficiați și tipul de beneficiar, documente ce le veți regăși tot la rubrica "Coduri Reduceri" în instrucțiunile de validare a codurilor. Cine nu va avea posibilitatea rezervarii cu plata online va putea merge la tren, ocupând locuri libere nerezervate. La toate reducerile acordate trebuie prezentate documentele prevăzute de lege în momentul călătoriei, documente ce le veți găsi la secțiunea "Reduceri".

 https://softrans.ro/reduceri.html

Va mulțumim pentru înțelegere și va așteptăm să călătoriți cu trenurile noastre.