Regio Călători va introduce în circulație sezonierul estival Brașov - Mangalia via București Băneasa, începând din 29 mai

19.05.2021

Dragi prieteni feroviari și nu numai, mai sunt 10 zile și chinul transbordării călătorilor în microbuze sau material rulant din anii '30-'70 din Gara Constanța pe relația București-Mangalia va înceta pentru următoarele 3 luni și jumătate.

Călătorii nu vor mai fi nevoiți să îndure tratamentul clasic din extrasezon pentru că OTF privat Regio Călători va introduce în circulație sezonierul estival Brașov-Mangalia via București Băneasa, începând din 29 mai.

Poate va întrebați de ce tot facem lobby că măcar un OTF să aibă tren direct București-Mangalia în perioada 1 aprilie  -  1 octombrie măcar în zilele de V, S și D?

Să știți că un sfârșit de săptămâna la mare în extrasezon face minuni, litoralul are liniștea și frumusețea mai puțin văzută de mulți oameni, apa este cristalină și aerul mai sănătos decât la munte datorită aerosolilor.

Cu cazarea se rezolvă, cel puțin 3 hoteluri sunt deschise tot timpul anului în buza mării pe Aleea Teilor, restaurantele și cofetariile sunt deschise tot timpul anului iar miciile afaceri de pe plaje/faleză au început să apară încă din aprilie.

Oamenii încearcă dar dacă transport în comun nu există, se bazează doar pe cei care vin cu mașinile personale până încep seriile litoralul pentru toți.

E păcat pentru că se pierd foarte mulți bani din cauză că există prea multă rea voință în mai toate domeniile. Sunt oameni și firme care încearcă să spargă monotonia asta moștenită de la unicul partid, sezonul estival fix de doar 3 luni pe an nu ajută pe nimeni, trebuie să încercăm cumva o extindere măcar la 6-7 luni pe an în zilele de V, S și D.

Sursă foto din Mangalia: România Feroviară