Regio Călători impune standardul pe Brașov - Mangalia

16.06.2021

Distanța feroviară dintre Brașov și Mangalia are o lungime de 435km și poate fi parcursă în 6 ore și 25 minute iar un bilet întreg pe toată distanța costă 66.30 lei cu Regio Călători. O călătorie București Băneasa - Mangalia costă 38.50 lei și durează 3 ore și 34 minute.

Automotoarele DMU Alstom X 72500 nu duc lipsă de călători pentru că legătura directă primează alături de confort și fiabilitate. Un aspect foarte important, Regio Călători este singurul OTF privat care are capacitatea de a suplimenta vagoanele(motoarele) în plin sezon estival, așa cum a făcut-o de fiecare dată când a fost nevoie de când au intrat în circulație pe această rută.

Regio Călători deține cel mai bun raport calitate - preț pe ruta Brașov - Mangalia și continuă să-și consolideze serviciile oferite de la un an la altul. Cel mai important aspect al ecuației este că pentru 2 persoane este mai avantajos trenul decât mașina personală pe această ruta, prețul biletelor este unde trebuie iar durata de parcurs mai mult decât rezonabilă.

Pentru detalii suplimentare, rezervări și plăti on-line, puteți accesa cu încredere siteul oficial Regio Călători:

>>> https://regiocalatori.ro/#/cautare/