Începând de astăzi avem o nouă interfață mai prietenoasă cu utilizatorul site-ului SOFTRONIC Craiova precum și prima filmare aeriană din Suedia

07.03.2022

Dragi prieteni feroviari și nu numai începând de astăzi inaugurăm împreună noul site al Softronic Craiova. Noua interfață este mult mai modernă, interactivă și prietenoasă cu utilizatorii decât precedenta. Materialele folosite în formatul noului site s-au strâns pe o perioada de 12 ani de zile și mii de kilometri parcurși de la București spre Craiova, Făurei, Brașov și Constanța indiferent de vreme și/sau anotimp. Totul a fost posibil datorită unui număr restrâns de angajați din Softronic care au văzut potențialul și ni s-au alăturat în tot acest timp proiectului România Feroviară.

Dacă sunteți amatori de industrie feroviară și urmăritori ai site-ului și/sau grupului de facebook România Feroviară, știți foarte bine că SOFTRONIC Craiova mereu au fost deschiși dialogului și v-au oferit mereu o transparență iesită din comun printre producătorii și reparatorii de material rulant din România. Începând de astăzi transparența SOFTRONIC Craiova devine totală, dacă aveți răbdare și sunteți interesați să aflați cât mai multe, noul site SOFTRONIC vă stă la dispoziție. Suntem conștienți că mai avem ceva de muncă dar ne place să credem că am dus proiectul la 90% din ce vrem să facem.

Și pentru că lucrurile bune nu se termină aici, astăzi avem și prima filmare aeriană din Suedia cu locomotivele TransMontana la tracțiunea trenurilor grele cu laminate de oțel pe relația Lulea - Borlange. Ușurința cu care locomotivele fabricate în SOFTRNONIC remorcheaza până la 3.800 tone pe un relief de deal și munte iarnă dincolo de Cercul Polar, uimește și astăzi, aproape la 5 ani de când Mb 4001 și Mb 4002 au pus roată pe căile ferată din Suedia.

Sursa foto din Suedia & Romania: Softronic Craiova & România Feroviară