Haos! Traficul feroviar de BMW-uri, paralizat pe Linia 102: București - Giurgiu

01.04.2024

A fost haos în această dimineață pe noua linie feroviară 102, care leagă capitala României de orașul de graniță, Giurgiu!

Traficul feroviar a fost paralizat de o coloană imensă de 14 km de BMW-uri care s-au blocat pe linia curentă din zona podului Grădiștea. Un șofer de BMW care circula de la București către Bulgaria (Giurgiu - Ruse) a rămas blocat înainte de pod, neputând să mai înainteze deoarece din sensul opus deja veneau spre el șoferii de BMW-uri care veneau de la Ruse - Giurgiu și care mergeau spre București.

Conform declarațiilor șoferului de BMW de la București, mărturisește că nu este vina sa.

Radu Amiral (șoferul de BMW de la București, mergând la Giurgiu): "Să mă bată mama dacă am văzut semnalul de ieșire de la Vidra să fie pe roșu! Știu bine că nu era funcțional... Evident că dacă era funcțional și era pe roșu, stăteam pe loc....dar nimic...! Așa că...i-am dat blană!".

Proprietarii de BMW sunt foarte revoltați fiindcă nu funcționează semnalizarea feroviară.
Cioclu Aurel (șofer de BMW din Chitila, venind de la bulgari): "Am fost și noi până la bulgari să facem niște cumpărături, câteva pachete de țigări și alcool...alea alea...ca tot omul....după ce am stat foarte mult la vamă...cam 2 ore....mai stăm și aici la Grădiștea cam de 1 oră blocați, fiindcă nu merge semnalizarea feroviară și s-a paralizat traficul. Și încă mai durează....nu știu....ce să facem...așteptăm...asta e.....".

Propietarii de Mercedes le râd în nas celor de BMW fiindcă nu trebuie să folosească celebra linie feroviară de BMW, și nici nu au nevoie.

Surdu Bulan (șofer de Mercedes): "De ce să stau ca idiotu pe linia de tren, că uite ce ambuteaj se creează...când așa....pot merge pe drumul rutier bine mersi și să-mi rup singur mașina în două fară să mă chinui ca pe feroviar, unde nu pot vira stânga-drepta dacă trebuie să ocolesc o groapă în linie sau dacă sare un viezure în drum, și îl iau în plin".

Șoferii de Audi sunt frustrați în continuare, fiidcă încă nu au obținut nici după 5 ani, permisul și asigurarea pentru a putea circula pe linia de tren.

Șoferii de Dacie sunt cei mai avantajați. E o minune dacă pornește mașina... dar'amite să mai circule cu ea pe undeva....

Alexandru Licoare (șofer de Dacie): "#Nu-miPasă".

Situația a devenit mult mai tensionată fiindcă la scandal s-au alăturat tractoriștii din Comana care au venit la Grădiștea să lămurească haosul.

Prună Mirel (proprietar de John Deere din Comana): "Stăm ca imecilii la trecerea de nivel cu calea ferată din Comana și nu putem traversa zona fiindcă s-a creeat ditamai balamucul ăsta!"
La fața locului au venit 140 de polițiști pentru a preveni escaladarea conflictului.

Șoferul de BMW din București a fost nevoit să împingă mașina sa până înapoi la București fiindcă cutia de viteze este bulită și nu merge în marșalier.

După 3 ore de haos, traficul de BMW pe Linia 102, a revenit la normal.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare! Păcăleală de 1 Aprilie!