Dublă tracțiune Siemens Eurosprinter aflate la remorcarea unul marfar Cargo Trans Vagon

19.02.2021

Se mai întâmplă și în România dar rar de tot!

După ce am realizat imposibilul în anul 2021 și la insistențele unui colaborator, am făcut un drum cu Malaxa 77 de la Alexandria la Roșiori Nord, am ajuns la concluzia că trebuie să ne întoarcem la normalitatea cu care suntem obișnuiți de ceva timp pe România Feroviară. România Feroviară NU va pune pe "hârtie" experiență cu Malaxa 77 pentru că asta ar însemna să ne batem joc de noi, să vă jignim pe dumneavoastră și să dăm cu piciorul la toată muncă noastră din 2014 până acum.

Ecuația este simplă, nu ai cum să-ți bați joc în halul asta în anul 2021 de 70+ călători plătitori de bilet. Da, am stat în picioare o bună parte din drum!Astăzi prezentăm o încântare pentru ochi, dublă tracțiune Siemens Eurosprinter aflate la remorcarea unul marfar Cargo Trans Vagon.

Va lăsăm să vă clătiți ochii cu Siemens 189 700-8 și 189 701-6 în Gara Roșiori Nord. Returul spre capitală l-am avut cu Transferoviar Călători IR 15091 format din VT 614 impecabil interior/exterior. Material rulant din anii 70, ani în care inginerii proiectanți se mai gândeau și la confortul/ergonomia pasagerilor. Material rulant din altă ligă, în ciuda vârstei venerabile.

Sursa foto Videle: Romania Feroviara