Softronic livrează 2 locomotive noi TransMontana către unul dintre cei mai importanți clienți ai săi, DB Cargo România

28.12.2023

Sursa Principală => https://www.softronic.ro/

Grupul DB Cargo România își consolidează statulul drept unul dintre cei mai importanți clienți ai SOFTRONIC din România. Locomotiva TransMontana TM 082 se va livra la sfârșitul lunii Decembrie 2023 către operatoul feroviar german din România, urmând ca cea de-a doua TransMontana (respectiv TM 085), să fie livrată la sfârșitul lunii Aprilie 2024.

Astfel, DB Cargo va ajunge la un parc de 27 locomotive noi, achiziționate în aproximativ 10 ani de la producătorul SOFTRONIC Craiova.

Deutsche Bahn Cargo România, subsidiară a celui mai mare transportator feroviar din Europa - DB Cargo AG - este prezentă pe piaţa locală încă din anul 2000, oferind pentru clienţii din diferite industrii, servicii de manevră şi transport marfă pe calea ferată, dar şi şcoli de calificare ale personalului în domeniul feroviar.

Printr-o flotă dispusă pe întreaga reţea feroviară din România, cu peste 70 de locomotive, aproximativ 3800 de vagoane şi cu peste 1100 de angajaţi, sunt asigurate transporturi naţionale şi internaţionale de calitate, viabile economic, atente cu mediul înconjurător şi de încredere pentru clienţi.

Surse foto: SOFTRONIC Craiova
Surs
ă text: SOFTRONIC Craiova