Cea mai curată și frumoasă gară de pe litoralul românesc, Eforie Nord

09.06.2021

Dragi prieteni feroviari și nu numai, astăzi se încheie un capitol frumos pe România Feroviară! Asta nu înseamnă că nu mai putem merge în cea mai curată și frumoasă gară de pe litoralul românesc, Eforie Nord.

Pentru că din 2014 până acum monitorizăm în detaliu fiecare sezon estival, putem spune că în 2021 s-a produs o polarizare a zonelor de interes mai accentuată decât în ultimii ani.

Practic Mamaia se luptă singură cu Mangalia, Limanu, 2 Mai și Vama Veche ca stațiune de interes pentru începutul de sezon.Eforie Nord din păcate dezamăgește, la fel ca și Costinești, Venus, Saturn și Neptun-Olimp, stațiuni care riscă să cadă în anonimat la început și final de sezon.

Toate se mișcă greu, hotelurile abia tresar iar micile afaceri parcă refuză să forțeze sezonul pentru a avea de câștigat prin fidelizarea turiștilor. Surprinzător Mangalia e vie, Mangalia încearcă să ofere atmosfera sezonului estival încă din aprilie-mai dar abia acum de când au intrat în circulație cei de la Regio Călători putem spune că sezonul estival 2021 a început în adevăratul sens al cuvântului.

Sursă foto din Eforie/Mangalia(Water Taxi): România Feroviară