Când mai multe angrenaje din mecanismul unei societăți eșuează lamentabil, rezultatele se văd la tot pasul

06.07.2022

Astăzi publicăm un articol despre care nu ne face plăcere să-l scriem dar este parte din realitatea cotidiană. După ce au investit peste 12mil euro din fonduri proprii și linii de credit, Softronic Craiova s-a văzut în 2022 în fața realității mai puțîn plăcute ale societății în care trăim.

Două dintre cele 3 EMU fabricate de Softronic pentru Softrans au fost vandalizate recent în Gara Brașov. Actele de vandalism/distrugere au fost înfăptuite noaptea când trenurile erau remizate în Gara Brașov la liniile 9-10.


În România ăsta este rezultatul vizibil al unor oameni eșuați că părinți, sistem de educație eșuat la bază , Poliția TF ca mai toate entitățile bugetare există doar pe hârtie iar societatea se complace într-un miserupism crunt, care a pus la pământ și ultimele speranțe de revenire la o normalitatea demnă de secolul în care trăim.

Din păcate timpul scurt de imobilizare al ramelor nu permite curățarea lor iar Softrans SRL pierde din imagine din cauza unor tineri fără nici un scop util în viață. Din fericire Softrans SRL a fost singurul OTF care a avut o defilare impecabilă a trenurilor în Gara Băneasa săptămâna trecută.

Sursă foto & text: România Feroviară