BDZ Bulgaria a recepționat deja primele 2 locomotive Siemens Smartron

17.01.2021

ATENȚIE!!! Imagini cu puternic impact emoțional!

Este de-a dreptul șocant cum OTF de stat din Bulgaria a acționat anul trecut când au realizat și semnat contractul pentru livrarea a 15 locomotive SIemens Smartron, apte pentru remorcarea trenurilor de călători.

Este de neconceput și inimaginabil chiar, cum de au îndrăznit să ceară părerea publicului călător în alegerea schemei de vopsire pentru noile locomotive. Dar despre ce vorbim... în 2018 Bulgaria a avut locomotivă cu abur funcțională de ziua lor națională; în România am avut modele statice incomplete remorcate și expuse la Albă Iulia parcă....BDZ Bulgaria a recepționat deja primele 2 locomotive Siemens Smartron care fac curse cu trenuri IC pe relațiile Sofia-Burgas-Sofia and Sofia-Varna-Sofia. Oare și la ei sunt trenuri IC de ochii presei și în realitate IR pe hârtie?

Cum de nu s-au chinuit cu licitații peste licitații amânate sau anulate și cu cantități industriale de EMU/DMU comandate într-o perioada de timp imposibil de onorat de către orice producător serios de material rulant?

Felicitări BDZ Bulgaria!

Sursă foto: BDZ Bulgaria.